Wednesday, June 10, 2009

De nye Funktioner i InDesign CS4Live forhåndskontrol
Forhåndskontrol, mens du designer. Løbende forhåndskontrol gør dig opmærksom på potentielle produktionsproblemer med det samme, så du hurtigt kan navigere til et problem, løse det direkte i layoutet og fortsætte arbejdet. "Here is an example of brochure I made it using the new functions in InDesign CS4-- click here to see Brochure"

Lænkepanel med tilpasningsmuligheder
Find, sorter og administrer alle dine dokumenters placerede filer i Lænkepanelet med tilpasningsmuligheder. Se de attributter, der betyder mest for din arbejdsgang, som for eksempel skalering, rotation og opløsning.

"Here is an example of brochure I made it using the new functions in InDesign CS4-- click here to see Brochure"

Betinget tekst

Lever flere versoiner at et dokument til forskellige brugere ud fra en enkelt InDesign-kildefil. Skjul tekster på afsnits-, ord- eller endda tegnniveau uden at skulle bruge lag. Den resterende tekst og forankrede objekter ombrydes automatisk i layoutet.

Krydsreferencer
Gør skrivning, produktion og administration af lange dokumenter mere enkel med fleksible og kraftfulde krydsreferencer, so m automatisk opdateres, når indhold ændres eller flyttes i et dokument.

Interaktivt dokumentdesign med SWF-fileksport
Transformer sidelayout til dynamiske SWF-filer uden at arbejde i Adobe Flash® produktionsmiljøet. Fremstil digitale dokumenter med interaktive knapper, hyperlinks og unikke sideovergange til afspilning i Adobe Flash® Player runtime.

Smart tekstombrydning
Tilføj med denne nye indstilling automatisk sider til slutningen af en tekst, et udvalg eller et dokument, når der er overskudstekst. Smart tekstombrydning arbejder hånd i hånd med betinget tekst, da sider automatisk slettes eller tilføjes, når betinget tekst skjules eller vises i dokumentet.

Sideovergange i SWF- og PDF-filer
Anvend sideovergange som blandt andet krøl, vifte, opløs og udton på enkeltsider eller hele opslag med output til SWF eller PDF. Gennemse en sideovergang, før den anvendes, og opnå større kontrol med designet ved at eksperimentere med hastighed og retning.

Eksport til Adobe Flash CS4 Professional (XFL)
Eksporter dokumenter i XFL-format og åbn dem i Adobe Flash CS4 Professional med de visuelle egenskaber i dit oprindelige InDesign-layout bevaret. Gør læseoplevelsen endnu mere engagerende ved at bruge Flash til at tilføje avanceret interaktivitet, animation og navigation til komplekse layouts.

Automatiske hjælpelinjer
Juster, spred, roter og skaler et eller flere objekter hurtigt ved hjælp af dynamiske hjælpelinjer. Hjælpelinjer, objektdimensioner, rotationsvinkler samt x- og y-koordinater vises dynamisk, så du hurtigt kan låse kanten eller det lodrette eller vandrette centrum for et objekt til et andet objekt eller sidekanten i layoutet.
Opslagsrotation
Roter midlertidigt visning af opslag uden fysisk at skulle dreje din skærm. Udnyt komplet redigeringsfunktionalitet i 90 og 180 graders vinkler, så du nemt kan indarbejde ikke-vandrette elementer i dine designs.

No comments:

Post a Comment